Financiering

Bereken nú uw persoonlijke financieringsaanbod!

Financiering regelen?

In enkele stappen heeft u uw financiering geregeld. In onze calculator kunt u zelf al een berekening maken. Hiermee heeft u een goede indicatie van de definitieve offerte. U kunt de maandtermijn omhoog of omlaag krijgen, door een aanbetaling toe te voegen of door de looptijd korter of langer te maken. 

Welke looptijd moet ik nemen?

Wilt u een lage maandtermijn, dan kunt u de looptijd op een langere periode zetten. Dat kan aantrekkelijk zijn, maar zorg ervoor dat u wel een looptijd kiest die past bij het te financieren doel. Niets is zo vervelend als u een autofinanciering heeft met een looptijd van 10 jaar en uw auto is na 5 jaar al afgeschreven. 

Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte looptijd, die past bij uw wensen én het te financieren product.

Vragen over financieringen?

Veel gestelde vragen over financieringen hebben wij verzameld in onze FAQ financieringen. Staat uw vraag er niet bij, bel of mail ons dan. Wij helpen u graag!

Voor elk doel een passende financiering

Stappen

Stap 1 | Berekenen

Bereken de verschillende opties en mogelijkheden en kom tot uw ideale maandtermijn.

Stap 2 | Aanvragen

Vul het online aanvraagformulier volledig in. Indien u persoonlijk advies wenst, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Stuurt u gelijk stukken mee, zoals een loonstrook. Dan kunnen wij uw aanvraag sneller en beter beoordelen.

Stap 3 | Contract

U ontvangt een persoonlijke aanbieding per mail. Indien u deze getekend en met de benodigde stukken terug stuurt, wordt uw aanvraag definitief in behandeling genomen.

Calculator    Dit bedrag blijft over aan het eind van de looptijd en dient u dan in 1x te voldoen.


    Dit bedrag blijft over aan het eind van de looptijd en dient u dan in 1x te voldoen.    Wij werken samen met deze financieringverstrekkers