Kopen zonder voorbehoud

Een woning kopen zonder voorbehoud van financiering

Kopen zonder voorbehoud van financiering

Je hoort het steeds vaker, een woning kopen zonder voorbehoud van financiering. Maar wat betekent dat eigenlijk?

Als je een woning koopt, heb je (meestal) een hypotheek nodig. Deze hypotheekaanvraag heeft nogal wat voeten in aarde. Je moet aan allerlei financiële eisen voldoen. Zeker wanneer je het maximale bedrag aan hypotheek nodig hebt voor het kopen van je droomhuis, wil je wel zekerheid. Mocht de hypotheek om de een of andere reden toch niet haalbaar zijn, dan wil je niet 10% van de koopsom kwijt zijn om de aankoop toch te annuleren. Dat regel je door een voorbehoud van financieren op te nemen in de koopovereenkomst. Mocht je binnen de voor afgesproken termijn, meestal 6 weken, geen hypotheek rond kunnen krijgen, dan mag je alsnog zonder kosten van de woning af.

Hoe kan het dan dat er mensen zonder dit voorbehoud kunnen bieden op een woning?

Dat kan verschillende oorzaken hebben, vaak is er een groot bedrag aan eigen geld beschikbaar of zijn de financiële mogelijkheden zo ruim, dat ze zonder voorbehoud van financieren wel aandurven.

Wij regelen vooraf zekerheid over je hypotheek!

Wil jij ook kunnen kopen zonder voorbehoud, maar wil je wel de zekerheid dat je hypotheek geregeld is? Dat kan!
Bij Financieel Fit | AFÉL regelen wij vooraf je hypotheek. Zo kun je ook veilig bieden zonder voorbehoud van financiering, want je hypotheek is al geregeld. 

Vraag nu vrijblijvend een hypotheekgesprek aan.

Woning hypotheek

Ja, ik wil ook kopen zonder voorbehoud!

Onze nieuwsberichten

Wij werken samen met deze hypotheekverstrekkers